Historie
Druhá nejstarší hospoda v Českém Těšíně má pozoruhodný příběh. Hospodský Partyka byl v 50. letech legendou tohoto místa, a to až do takové míry, že místní začali hospodě s původním názvem U Huberta, říkat Partyka. A tak nebylo jasnější volby pro název nové hospody na těšínské Hlavní třídě, než Radegastovna Partyka.
Z dob, kdy se za den načepovalo 400 až 500 litrů z pivních sudů, si hospoda kromě názvu převzala také zaměstnance, z nichž nejvěrnější zde obsluhuje již od roku 1993.
Jméno Radegastovna Partyka je závazkem pro kvalitní hospodu s poctivým českým pivem a kuchyní.
Pořádné
jídlo
Víme, co máš rád. Poctivá jídla s výtečnou chutí, která tě dostane. Radegastův roh hojnosti nadělil našemu kraji řadu skvělých surovin, ze kterých připravujeme podle tradičních receptů skutečné pochoutky. Žádné umělé přísady, zato vždy čerstvá kvalita a perfektní servis.

Tankové
pivo
Když si chceš Radegast opravdu vychutnat, Radegastovna je nejlepším místem. Čerstvé tankové pivo chutná úplně stejně jako v pivovaru. Naši výčepní mistři se postarají o bohatou pěnu a pivo má přesně tu hořkost, vůní a charakter, jaké mu vtisknul sládek při vaření.

Síla originálního prostředí
Tady budeš ve svém živlu! Rozhlédneš se a uvidíš oslavu síly chlapského ducha. Drsnost, odolnost, sebevědomí – to vše je vyjádřeno použitým materiálem a jeho zpracováním. Pod dohledem samotného Radegasta pocítíš i krásu a malebnost moravské přírody. Vítej doma!


Radegast Nefiltrovaný
- Správně hořký
- S plnou chutí
- Nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák
- Charakteristickým lehkým kvasničným zákalem

Radegast Ryze hořká 12
- Světlý ležák s plnou hořkou chutí
- Třikrát chmelený
- S výrazným chmelovým aroma
- Tři druhy moravského chmele

Radegast RÁZNÁ 10
- Světlé výčepní pivo
- Pivo s plnou chutí
- Charakteristicky osvěžující hořkou chutí
Voda, chmel a ječmen
Nezaměnitelná chuť a říz správně hořkého piva Radegast jsou výsledkem umu nošovických sládků, kteří vaří Radegast dle odkazu prvního sládka Jaromíra Franzla. Právě on vtiskl Radegastu charakteristickou výraznou hořkost. K vaření piva používáme v Nošovicích kvalitní suroviny z Moravy a Slezska. Ne nadarmo nese naše pivo jméno pohanského boha.
voda

chmel

ječmen
