Historie
Historie Radegastovny pod Padákem se začala psát počátkem 90. let minulého století. Tehdy nadšenci na místě podzemních veřejných záchodů vybudovali malé restaurační zařízení. Toto zařízení během několika let prošlo různými rekonstrukcemi od vinárny až po pivnici. Po několika letech majitelé vybudovali na povrchu malou zahrádku o pár stolech a nad nimi roztáhli plachtu velmi podobnou padáku. Od té doby nese tato pivnice název Pivnice pod Padákem. Tento název se vžil do podvědomí lidí natolik, že se dodnes v různých podobách používá a je velmi žádanou značkou. V dalších letech přišli různé úpravy venkovních prostorů, od vybudování budek na čepování piva a přípravu jídel až po zastřešení z polykarbonátu.
V této podobě fungovala podzemní pivnice s velkou zahradou na povrchu až do léta 2015. Tehdy po dohodě majitelů s pivovarem Radegast došlo k nejvýraznější změně. Na místě zahrady vyrostla jednopodlažní budova, kde v přízemí došlo k realizaci nového konceptu Radegastovny. Dne 19. 2. 2016 byla tato Radegastovna otevřena široké veřejnosti. Už od otevření se Radegastovna těší velké popularitě i díky tomu, že jako jedna z mála pivnic ve městě je nekuřácká! Doufáme, že popularita u lidí nebude klesat a vždy si k nám rádi zajdou na výborné pivo, které čepujeme z nejmodernějších technologií a podle nejnovějších zásad čepování.
Tankové
pivo
Když si chceš Radegast opravdu vychutnat, Radegastovna je nejlepším místem. Čerstvé tankové pivo chutná úplně stejně jako v pivovaru. Naši výčepní mistři se postarají o bohatou pěnu a pivo má přesně tu hořkost, vůní a charakter, jaké mu vtisknul sládek při vaření.

Síla originálního prostředí
Tady budeš ve svém živlu! Rozhlédneš se a uvidíš oslavu síly chlapského ducha. Drsnost, odolnost, sebevědomí – to vše je vyjádřeno použitým materiálem a jeho zpracováním. Pod dohledem samotného Radegasta pocítíš i krásu a malebnost moravské přírody. Vítej doma!


Radegast Nefiltrovaný
- Správně hořký
- S plnou chutí
- Nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák
- Charakteristickým lehkým kvasničným zákalem

Radegast Ryze hořká 12
- Světlý ležák s plnou hořkou chutí
- Třikrát chmelený
- S výrazným chmelovým aroma
- Tři druhy moravského chmele

Radegast RÁZNÁ 10
- Světlé výčepní pivo
- Pivo s plnou chutí
- Charakteristicky osvěžující hořkou chutí
Voda, chmel a ječmen
Nezaměnitelná chuť a říz správně hořkého piva Radegast jsou výsledkem umu nošovických sládků, kteří vaří Radegast dle odkazu prvního sládka Jaromíra Franzla. Právě on vtiskl Radegastu charakteristickou výraznou hořkost. K vaření piva používáme v Nošovicích kvalitní suroviny z Moravy a Slezska. Ne nadarmo nese naše pivo jméno pohanského boha.
voda

chmel

ječmen
